Go Back
+ servings
Confit de canard-sandwich fra Ma Poule i Torvehallerne, København
Udskriv
5 fra 8 stemmer

Hjemmelavet confit de canard-sandwich

En simpel og let confit de canard-sandwich med enten hjemmelavet confit de canard eller købt på dåse af god kvalitet. Godt surdejsbrød med sprøde skorpe, mild sennep og rucola-salat.
Forb. tid30 minutter
30 minutter
Samlet tid1 time
Ret: Sandwich
Køkken: Fransk
Keyword: confit de canard
Servings: 4
Author: Kasper Bergholt

Ingredienser

  • 350 gram confit de canard
  • 8 skriver Surdejsbrød (hjemmebagt, Hart eller Reinh van Hauen)
  • 2 håndfulde Rucola
  • 2 spiseskefulde Sennep

Sådan gør du

  • Confit de canarden tages frem fra egne glas, hvis den er hjemmelavet, eller fra dåse, hvis den er købt.
    Det Fedt, der sidder på lårerne fjernes i let omfang, hvorefter kødet varmes på en pande i 10-15 minutter indtil al kød har fået tilstrækkelig varme.
    Surdejsbrød skæres i skiver og grilles eventuelt.
    Brød smøres med sennep. Confit'en fordeles og der placeres i hver sandwich en halv håndfuld ruccola.
    Det er en smagssag, hvilken slags sennep man bruger. Ma Poules er en forholdsvis sød udgave af Dijon, vil jeg tro - måske sødet med en smule honning.