Hjemmelavet confit de canard-sandwich
En simpel og let confit de canard-sandwich med enten hjemmelavet confit de canard eller købt på dåse af god kvalitet. Godt surdejsbrød med sprøde skorpe, mild sennep og rucola-salat.
Forb. tid30 minutter min
30 minutter min
Samlet tid1 time t
Ret: Sandwich
Køkken: Fransk
Keyword: confit de canard
Servings: 4
Author: Kasper Bergholt
- 350 gram confit de canard
- 8 skriver Surdejsbrød (hjemmebagt, Hart eller Reinh van Hauen)
- 2 håndfulde Rucola
- 2 spiseskefulde Sennep
Confit de canarden tages frem fra egne glas, hvis den er hjemmelavet, eller fra dåse, hvis den er købt. Det Fedt, der sidder på lårerne fjernes i let omfang, hvorefter kødet varmes på en pande i 10-15 minutter indtil al kød har fået tilstrækkelig varme.Surdejsbrød skæres i skiver og grilles eventuelt.Brød smøres med sennep. Confit'en fordeles og der placeres i hver sandwich en halv håndfuld ruccola.Det er en smagssag, hvilken slags sennep man bruger. Ma Poules er en forholdsvis sød udgave af Dijon, vil jeg tro - måske sødet med en smule honning.